top of page
Sök
  • aloe332

Favoritingredienserna i din dagliga hudvårdsrutin

Uppdaterat: 17 okt. 2022

Det är lätt att gå vilse i hudvårdsdjungeln. Men en sak är säker: hur bra en produkt är beror på vad den innehåller. Så vilka ingredienser ska du titta efter när du väljer hudvård? I dagens lektion av hudvårdsskolan tittar vi närmare på två av våra favoriter: kollagen och allantoin.

Kollagen: hjälper huden att behålla sin spänst. Ungefär en tredjedel av kroppens protein utgörs av kollagen. Kollagen hjälper till att hålla huden elastisk och slät. Kollagenproduktionen är något som minskar ju äldre vi blir, men en hälsosam livsstil och bra hudvård kan förhindra detta. I många av våra produkter använder vi hydrolyserat kollagen, det är en form av kollagen som bryts ner och tas upp lättare och snabbare av kroppen.

Här är några produkter som innehåller hydrolyserat kollagen:

  • Forever Marine Collagen

  • infinite by Forever collagen complex

  • awakening eye cream

  • Sonya soothing gel moisturizer

Allantion: lugnar och skyddar Kanske sprider sig vallört som ogräs i din trädgård? Men visste du att denna oansenliga lilla blomma, eller snarare dess rot, innehåller allantoin, som är både lugnande och närande för din hud? Allantoin är en populär ingrediens i hudvårdsprodukter på grund av dess skyddande egenskaper.

Här är några produkter som innehåller allantoin:

Två säkra kort att titta efter på innehållsförteckningen, med andra ord. Lycka till med din hudvårdsrutin!

1 visning0 kommentarer

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page