top of page
Sök
  • aloe332

En hälsoboost i glaset

Uppdaterat: 17 okt. 2022

Forevers absoluta storsäljare Forever Aloe Vera Gel är en riktig vinnare. 2017 utsågs den till Årets Hälsoboost i Swedish Health Awards.

En produkt som jag druckit sedan 2005 med goda resultat. Vilket har gjort att jag idag valt att jobba med denna produkt som arbete.

Och det var innan vi förbättrade formulan ytterligare och gav den en ny, miljövänlig förpackning. Förutom att vi höjt Aloe vera-halten till hissnande 99,7%, innehåller den numera också vitamin C. Vitamin C bidrar bland annat till motverka trötthet och ökar dessutom kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för blodbildning och normal syretransport i kroppen.

Fördelar

  • 99,7 % Aloe vera

  • Med vitamin C

  • 3 goda smaker

  • Helt utan konserveringsmedel

Aloe vera-dryck med vitamin C – för både insida och utsida

Vårt bästsäljande kosttillskott har blivit ännu bättre! Vår naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

För vem?

Forever Aloe Vera Gel™ passar alla som vill ha en ny vana i vardagen. Extra bra för dig som vill hålla dig pigg och frisk, då drycken innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Aloe vera i sin tur har använts av människor över hela världen ända sedan tidernas begynnelse. Kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Då är du i gott sällskap. Forever Aloe Vera Gel™ älskas redan av miljontals människor världen över.

Solmogen Aloe vera från bördiga jordar

Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför odlas den Aloe vera vi använder, Aloe barbadensis Miller, med växelbruk på bördiga jordar i ett klimat med över 2000 soltimmar per år. När Aloe veran är perfekt mogen plockas den för hand. Vi använder endast den finaste innergelén som stabiliseras för att sedan bli Forever Aloe Vera Gel™. För att garantera en säker produkt av högsta kvalitet genomgår vår Aloe vera en mängd noggranna kontroller längs vägen från ingrediens till färdig produkt. Vår Aloe vera är till och med certifierad av International Aloe Science Council (IASC), vilket bevisar att den är i en klass för sig.

För pigg kropp och knopp

Forever Aloe Vera Gel™ innehåller vitamin C som är ett viktigt vitamin för både insida och utsida. Till exempel bidrar vitaminet till att skydda cellerna från oxidativ stress, men också till att minska trötthet och utmattning liksom till immunsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal psykologisk funktion, det vill säga vårt minne och vår förmåga till koncentration, inlärning, resonemang och logik.

För energiomsättning och nervsystem

Vitamin C bidrar också till nervsystemets normala funktion. Att nervsystemet fungerar som det ska är viktigt för att kroppens alla olika delar ska kunna kommunicera med varandra och fungera tillsammans som en enhet. Kroppens energiomsättning består av två delar: basalomsättningen (kroppens energiförbrukning i vila) och den energi som förbrukas när våra kroppar jobbar fysiskt. Så länge vårt intag av energi motsvarar förbrukningen och vår kroppsvikt är konstant, är allt i balans. Men om energiintaget blir större eller mindre än behovet kan energiomsättningen störas, vilket i sin tur kan förändra kroppens sammansättning, med antingen undernäring eller övervikt som följd. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.


För blodomlopp, hud och benstomme

Kollagen är ett viktigt protein i våra kroppar. Kroppen skapar kollagen på egen hand, men produktionen avtar ju äldre vi blir. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning vilket har betydelse för normal funktion hos benstomme, hud, tandkött och tänder, liksom för blodkärlens normala funktion. Vitaminet ökar också kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för ditt blodomlopp eftersom mineralen järn både har betydelse för blodbildning och normal syretransport i kroppen.


Omtanke hela vägen

Till Forever Aloe Vera Gel™ använder vi endast den finaste innergelén av Aloe vera som genomgår åtskilliga tester och analyser för att du alltid ska kunna lita på säkerheten hos vår produkt. Drycken innehåller hela 99,7 % Aloe vera – inget socker eller sötningsmedel, inga konserveringsmedel eller färgämnen. För miljöns skull förpackas den i en återvinningsbar Tetra Pak-förpackning vars material och form också gör att den kräver mindre resurser vid transport. Du kan vara säker på att våra Aloe vera-drycker är tillverkade med allra största omsorg, hela vägen från planta till färdig produkt.

Så varför inte prova den redan idag

Mer info och ShopFör att ändra bloggflödets utseende, hovra över bloggflödet och klicka på Design. Här kan du välja bland olika layouter. Ifall du lägger till ett bloggflöde på en annan av hemsidans sidor kan du välja en design som skiljer sig från din huvudbloggsida.


Ändra vilken information som visas i bloggflödet genom att klicka på Inställningar (håll utkik efter ikonen med 3 punkter).


Från inställningspanelen kan du välja att visa eller dölja skribentens namn och bild, datum, lästid, visningar, kommentarer och gilla-markeringar. Växla mellan de olika alternativen och se dina ändringar i realtid.


Ifall din blogg är ansluten till ett medlemsområde behöver du se till att inloggningsknappen är synlig för användarna. Vill du skicka automatiska notiser via e-post till dina prenumeranter när du publicerar nya inlägg, slå på alternativet för e-postnotiser i dina inställningar. Hantera dina blogginlägg genom att klicka på Hantera inlägg när du är nöjd med dina övergripande blogginställningar.2 visningar0 kommentarer

Comentários


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page